Toen ik een jonge vrouw was en in Nederland opgroeide, gaven mijn vrienden mij de bijnaam Moeder Theresa. Het was dus geen grote verrassing dat ik na mijn afstuderen koos voor een carriere als maatschappelijk werkster. Toen ik in 2004 naar de USA emigreerde begon ik me meer op het werken met kinderen te richten. Dit hielp mij om beter in contact te komen met mijn eigen “innerlijke kind”. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, om in de natuur te zijn, om me te verwonderen. Zo leef ik een kleurrijk leven in harmony met mijn ware natuur. 

Mijn coaching praktijk ontstond in de USA als lifewaynavigation coaching en sinds ik weer terug ben in NL en ik zelf weer een persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt, heeft  zich dit getransformeeerd tot de happy family coach.

In mijn proces heb ik ontdekt door met bewust-zijn mijn innerlijke navigatiesysteem te gebruiken ik dichter bij mijzelf en mijn levensmissie kan komen. Dit geeft een enorme voldoening en herinnerde mij er aan hoe ik me in de basis gelukkig voel.

Door mijn hart te volgen combineer ik mijn artistieke kwaliteiten met mijn maatschappelijk werk en dat levert mooie creaties op waarbij ik graag samen werk met gelijk gestemden om zo de wereld mooier te kleuren.

Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we know and understand, while imagination embraces the entire world and all there ever will be to know and understand” 

-Albert Einstein